29. jan. 2015

Gå lige ud og hør her! (Feb 15)

Interpol 03.02.15 på Vega

I en tid med lavsæson hos spillestederne og lavvande i den personlige kasse, nyder jeg mere godt af alle de fine links med lydspor, som jeg modtager fra DIY bands og pladeselskaber, end de ellers højt skattede live oplevelser. Senest er det københavnske The Attic Sleepers som jeg synes bidrager med en ualmindelig behagelig lethed og vinterforskønnende popfinesse. Imens jeg tyller rødvin og fejrer fødselsdag på Nørrebro, fejrer de deres EP udgivelse på Ideal Bar, så hvis du ikke kigger forbi og krammer mig på Gefährlich, så vil jeg regne med at du befinder dig til deres koncert. Og du er dermed undskyldt. Denne måneds anbefalinger må siges at stikke i adskillige retninger og der er selvfølgelig meget mere at hente derude. Frost Festival præger som sædvanlig måneden og der er stadig billetter at hente til mange af deres grænseudfordrende arrangementer udover de jeg har med her. For elektronørderne slutter Februar fornemt af med Kraftwerks koncertkavalkade af deres albums opført kronologisk i Koncerthuset. Nogle aftener er endnu ikke udsolgt, så tjek om der er billetter til din favorit udgivelse.


Tir 3 feb: Interpol i Store Vega kl 20 for 300 kr.
Det er stadig muligt for de hurtige få at iføre sig solbrillerne og rocke ud på den stilfulde tilbagelænede måde. Krydsede fingre for masser af bagkatalog...

Ons 4 feb: Jesse Ware i Store Vega kl 20 for 200 kr.
Varm lækker elektronisk pop med milde soul undertoner der egner sig godt til de kælne par, der kan gøre Store Vegas gulv til dansegulv.

Lør 7 feb: The Attic Sleepers i Ideal Bar kl 20 for 70 kr.
EP debutanterne holder release på deres vældig fine nye udgivelse. Jeg er vild med det og kan kun anbefale alle at bakke op.

Lør 7 feb: The Woken Trees m.fl. på Christiania Børneteater kl 21 for 50 kr.
Soundtracket til en mørk, våd og kold februaraften leveres tungt og eftertrykkeligt af de stilfuldt uhyggelige kældermennesker fra The Woken Trees.

Ons 11 feb: Kindness (Frost Festival) i Pumpehuset kl 21 for 170 kr.
Kindness præsenterer en ret usædvanlig knækket og opløst form for soul hvor der er plads til indadvendte weirdo's og lækre selvtillidsstruttende damer på samme dansegulv.

Tor 12 feb: KUBE (Frost Festival) i Store Vega kl 21 for 135 kr.
Flere kunstarter flyder sammen når elektroniske musikere optræder i en installation med visuelle projektioner. Det kan kun blive interessant og sanseligt.

Lør 14 feb: Get Your Gun + Narcosatanicos (Frost Festival) i Koncertkirken kl 21 for 145 kr.
Hvilken bedre måde at hylde kærligheden end med skæggede og langhårede mænd der spiller dramatisk, hård og tung rock. Mit hjerte smelter i hvert fald.

Tor 19 feb: Young Dinosaur i Ideal Bar kl 20 for 90 kr.
Sprudlende alternativ indiepop der leder tankerne hen på småtossede forgængere som OhNoOno og Animal Collective. 

Tor 26 feb: IceageJazzhouse kl 21 for 120 kr.
Hillbilly punk der stadig flyver højt i luftlagene ovenpå al den velfortjente ros de har modtaget det forgangne år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar