1. maj 2015

Gå lige ud og hør her! (Maj 2015)

The Soft Moon 20.05 på Loppen


Hvordan får man tid til fuldtidsstudie, arbejde, venskaber, musikken og ny spirende kærlighed? Man ender åbenbart med at vælge musikken fra. Eller delvist i hvert fald, for jeg har ikke fået hørt en koncert i hvad der føles som umindelige tider, men jeg har købt plader ind og har optur over de nye udgivelser fra især Elbow, Blur og Alabama Shakes, der dækker vidt forskellige musikalske temperamenter på hver sine fantastiske måder! Og jeg har frydet mig i biografsædet over et kærlighedsfyldt genhør med Nirvanas vilde, glødende ungdomsoprør. I den forbindelse burde jeg anbefale deres idoler fra Mudhoney's koncert på Loppen 5 Maj, men mit kendskab og forhold til grunge omfatter dem ikke...jeg synes faktisk de er kedelige. Hvis nogle føler for det, vil jeg meget gerne gøres klogere! Om 3 uger har jeg sommerferie sådan nogenlunde og så vil jeg tage min nye kærlighed med ud i det sprødgrønne sommerliv og få hørt en masse koncerter med ham - argh hvor jeg glæder mig! Hvis andre går og forårsforelsker sig, så vil jeg slå et slag for Blågårdsgadefest d 9 Maj og et besøg i Pumpehusets byhave, der åbner op igen i Juni, med en gang take away og kolde fadøl - sikker succes for glødende hjerter.


Tir 05.05 Marika Hackman i Pumpehuset kl 20 for 140 kr.
Unge singer/songwriter piger kan være så kedelige...men der er noget spændende og ufortalt over Marikas univers af folklore fortællinger fra den overnaturlige sump. 

Ons 06.05 Sam AmidonLoppen kl 20.30 for 75 kr.
Han har sin egen helt fantastiske måde at formidle de gamle nybyggersange og viser på, så man på fornemmeste vis får lov at besøge prærien og feste til høstbal i laden. 

Fre 08.05 De UnderjordiskeBremen kl 23.30 for 80 kr.
Start en noget anderledes bytur på dansebaren med at stene helt ud til dronetung 60'er rock på syre.

Lør 09.05 Fribytterdrømme + De Høje Hæle + Lorenzo WoodroseStengade kl 20 for 40 kr.
Hvis du ikke drøner rundt til Blågårdsgadefest, så kig ind til god gang pigtrådsrock på dansk! 

Ons 13.05 Douglas Dare i Ideal Bar kl 21 for 120 kr.
Som en mystisk og undersøgende rejse ind i en snørklet regnvåd digital verden. 

Tor 14.05 All We Are i Ideal Bar kl 20 for 90 kr.
Tilbring Kristi Himmelfartsdag i lækkert selskab med denne underspillede form for neo soul.

Ons 20.05 The Soft MoonLoppen kl 20.30 for 140 kr.
Det er mørkt og hektisk og forvirrende men ikke ubehageligt, der er en opdagelse og en forløsning et sted inde i det digitale punkede univers.

Fre 22.05 Kill JBremen kl 23.30 for 80 kr.
Knivskarp pop på kanten af det festlige og det farlige.


 Ingen kommentarer:

Send en kommentar