21. nov. 2012

Gå lige ud og hør her! (23+24 nov)

Thee Attacks
Jeg er bestemt ikke den eneste, der er lidt øm overfor drenge med guitarer, så der er da en ganske rimelig chance for, at der er mange som bliver glade for weekendens fortrinlige muligheder for at nyde synet (og nå ja lyden) af disse dejlige skabninger. Der er både det rå, det retro, det kunstfærdige, det smukke, det eftertænksomme, det eksperimenterende. Og det bedste er, at der er frit valg for at putte alle de ovenstående prædikater på samtlige bands alt efter personlig smag og temperament.
 Og så er der for anden gang den lille afstikker, at der på torsdag er mulighed for at se seje Helsinki Poetry og det er jeg altså også nødt til at anbefale for anden gang. Det er på Loppen kl 21 for 80 kr og det er dermed prikken over i'et for dejlige danske drenge med guitarer. 
Værsgo at nyde piger OG drenge!

Fre 23: Maskinvåd i Idealbar kl 20 for 70 kr (inkl en øl)
Der er gang i et ganske charmerende og spøjst rock/lyrik miks hos Maskinvåd, der både leder mine tanker hen på 80'ernes Kliche og 00'ernes Sterling - og det er ikke skidt!

Fre 23: Thee Attacks + Shiny DarklyRadar (Aarhus) kl 21 for 90 kr.
Ung ambitiøs rock til det aarhusianske folk. Der er både energisk sex, drugs & rock n' roll optræden og sammenbidt intensitet på samme aften. Phew!

Lør 24: Tribute 1982Huset kl 21 for 60 kr.
Dette er nok mere en fest end en decideret koncert måske, men der spilles i aften variationer af alt det fedeste new wave, synth pop og post punk fra 1982 (fedt!) og værende mit fødselsår må det naturligvis høre med til anbefalingerne.

Lør 24: The Rumour Said Fire + The New SpringVoxhall (Aarhus) kl 21 for 160 kr.
De er sgu nogle dygtige drenge hele vejen rundt, der forstår at skabe melodier med masser af sjæl og stemning. Og mandekor....elsker altså de der mandekor.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar