14. nov. 2012

Gå lige ud og hør her! (16+17 nov)

Father John Misty

For dælan hvor ville jeg gerne proppe det her indlæg med musikvideoer, for der er altså kræs til os denne weekend og der er ikke noget af det, som er helt okay at gå glip af. For mit vedkommende starter julefrokosterne nu, så det sætter lidt en kæp i hjulet....eller en tør kvist, for man kan da altid forsøge at kombinere. Det er jo utroligt populært at være halvt tilstede, ikk. 
Jeg håber, at der er en hel masse andre derude, der har masser af koncerttid tilovers og får nydt noget af den skønne musik! Vi ses derude.


Fre 16: Father John Misty i Pumpehuset kl 22 for 160 kr.
Den forhenværende trommeslager i Fleet Foxes er fortsat solo i det sjælesøgende americana folk spor og det fryder ørerne og sjælen. (se videoer via linket)

Fre 16: Mermonte + With No Arms and LegsHuset kl 21 for 60 kr.
Der er 10 mand på scenen, når franske Mermonte spiller alverdens finurligt indenfor det brede spekter der er indiemusik. 

Fre 16: Jonathan Johansson + Whomadewho Train kl 21.30 for 140 kr.
Det er uhørt fedt! Tænk at høre svenskerlicious pop først og så få blæst knoppen af med danskerdisco bagefter for én billets pris!! Jarmen, det er da en lykkens dag for det aarhusianske folk.

Lør 17: Twin ShadowVega kl 21 for 180 kr.
Det bliver næsten ikke mere dybfølt 80'er adventure soundtrack agtigt og hvor er det cool! Med passende movember overskæg og det hele.

Lør 17: Dad Rocks! + TM HunterStengade kl 21 for 70 kr.
Det er et par darlings fra denne blog der danner joint forces og giver det utilpassede Nørrebro en smuk og vedkommende aften. Gå ikke glip af det! (gå evt lidt tilbage i arkiverne og tjek tidligere indlæg om de to fantastiske bands)
  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar