25. maj 2014

Gå lige ud og hør her! (uge 22)

My Heart the Brave på Vega 27.05.14
Sommeren er for alvor kommet og lige om lidt markerer gadefesten Distortion starten på en lang række spændende og forskellige musikfestivaler. Jeg har mit primære fokus på Northside og Roskilde og jeg er rigtig glad for at kunne videregive en samling gæsteanbefalinger til Roskildeprogrammet fra i dag og hver søndag indtil festivalen starter. Snart kommer også mine egne anbefalinger til de to festivalers fulde program. Den næste uge bliver stille og rolig for mit vedkommende, så mon ikke der netop bliver tid til at få lyttet ordentligt igennem.

Tir 27 maj: The Eclectic Moniker + My Heart the Brave i Lille Vega kl 21 for 0 kr.
Aflever et stykke elektronisk affald i dag, mandag eller tirsdag og kom gratis til en sommerlig og venlig koncertaften med to navne der bringer de gode vibes frem.

Ons 28 maj: S. Carey i Lille Vega kl 21 for 160 kr.
Hvis man er til den intime blide indie folk som Iron & Wine og José Gonzalez, så er denne mand det perfekte bekendtskab at indlede. Numrene er blomstrende, sarte og fine med finurlige twists.

Tor 29 maj: Departure Kids + Catch the Breeze i Byhaven kl 19 for 0 kr.
Poppet 60'er nostalgi i det der forhåbentlig bliver en skøn sommerlig Kristi Optursdag.

Søn 1 jun: L.I.G.A. + Østkyst HustlersNemoland fra kl 18 for 0 kr.
Jamen...det kunne da bare være lidt sjovt altså.

Søn 1 jun: SøndagsvennerRefshaleøen fra 10-24 for 0 kr.
Man kan også vælge at tilbringe hele dagen med solskin, chill, mad og DJ's, mmmmh!

ROSKILDE ANBEFALING # 1
Igen i år vil MusikLarm være repræsenteret på Roskilde Festival og som en lille énkvinde geshäft kan det være svært at dække programmet på rimelig og retfærdig vis. Så denne gang har jeg fået assistance til anbefalingerne af en flok venlige musikentusiaster. Den første bidragyder er musikblogger Martin Hjort Frederiksen, som er manden bag Börneblogger. Her er hans vigtigste anbefaling:

Forest Swords – søndag kl. 21, Gloria
Engelske Forest Swords har allerede spillet enkelte koncerter i Danmark, som jeg desværre er gået glip af. Hans dunkle musik er aldrig berøvet for håb, om end det som oftest kun antydes. Selvom det primært skabes på computeren, føles det hverken mekanisk eller futuristisk. Omvendt føler man mødet mellem natur og kultur. Man ser landskaber, og man læser historien sonisk.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar