9. jun. 2014

Gå lige ud og hør her! (uge 24)

Treefight for Sunlight på Jazzhouse 14.06.14
Når mandag er en helligdag, bliver den udskudt til at gælde som søndag såå derfor...eller faktisk så var jeg dybt forhindret i at poste i går, fordi jeg var på Ærø med en masse gode mennesker og fejre to drenges fødselsdage med to dages hygge, musik, øller, badning og generel økuller. Drengene havde sat en regulær lille festival på benene og fragtet musikere og DJ's til øen. Blandt andre you.you.you der var at finde på Roskilde sidste år og Tidlige Armbånd der er at finde på plakaten i år. Og netop Tidlige Armbånd får iøvrigt min anbefaling med. Når kulturchokket over den totalt anarkistiske måde at skrive både tekst og musik på har lagt sig, så er de forbandet charmerende og festlige. Nu er jeg vendt hjem til Nørrebro let forbrændt og med et større søvnunderskud men fyldt op af alle de godter det sydfynske øhavs ferieperle har budt på. Sølle tre dages arbejde venter og så går turen til Aarhus og Northside Festival. Jeg skal nok blive klar! For de lidt mere rå typer er der jo faktisk Copenhell løs i København i denne uge også.
   

Ons 11 jun: Skinny Violet + Machinery of Joy i Pumpehusets Byhave kl 19 for 0 kr.
Onsdag aften kan blive en smule mere hidsig og mørk med de to her... 

Fre 13 jun: My Heart the Brave + The Chairman i Pumpehusets Byhave kl 19 for 0 kr. 
...Til gengæld er denne aften i Byhaven mere blid og lun.  

Fre 13 jun: Thomas Dybdahl i Tivoli kl 22 for 99 kr. 
Nordens lækre og bløde hjerteknuser nr 1 sørger for en uden tvivl romantisk aften i Tivoli.


Fre 13 jun: Den Fjerde Væg + Mads Mouritz i Ideal Bar kl 21 for 80 kr. 
Dansksproget pop på den lyriske måde og med et aldeles ukonventionelt udtryk.

Lør 14 jun: Treefight for Sunlight på Jazzhouse kl 21 for 170 kr. 
De har lige udgivet nyt album som skruer et hak op for det symfoniske og eksperimenterende og lidt ned for de søde popmelodier. Rigtig fedt! Fans af Oh No Ono kan oplagt stå på her.

Søn 15 jun: The Mountains + The Broken Beats på Nemoland kl 18 + 20
Pop fra hjertet. Først den melankolske slags og så den positive og let naive.


  ROSKILDE ANBEFALING # 3

 Igen i år vil MusikLarm være repræsenteret på Roskilde Festival og som en lille énkvinde geshäft kan det være svært at dække programmet på rimelig og retfærdig vis. Så denne gang har jeg fået assistance til anbefalingerne af en flok venlige musikentusiaster. Den tredje bidragyder er sanger i rockbandet I'll Be Damned Stig Gamborg Hansen. I'll Be Damned kan ganske snart opleves i Karrierekanonens finale på Skanderborg Festival. Her er hans vigtigste anbefaling:

Deftones - Fredag kl 19.30, Orange.
Jeg har set Deftones tre gange, hvor to af disse har været på Roskilde Festival i hhv. 2001 og 2006, og de er kun blevet et bedre og bedre live-band med årene. Specielt de sidste år har de lagt sig særdeles godt ud live! Forvent et energisk, indlevelsesrigt, smukt og eksplosivt post-rock/metal show af den gamle skole, som forhåbentlig vil sætte dig i bekendtskab med rock-musikkens sande
ånd!Ingen kommentarer:

Send en kommentar