15. aug. 2012

Gå lige ud og hør det her! (17-18 aug)


Kites & Komets
Serien af ugentlige weekendanbefalinger blev ikke ret gammel, før en vældig lang sommerferie ramte den tungt. Nu er de store festivaller overstået, sommerdødvandet på koncertstederne trækker sig tilbage og mit fokus indstiller sig stille og roligt igen på at levere nogle koncertforslag til weekenden. Denne kommende weekend kan næsten passes ind under det fremragende tema 'gratis fornøjelse', så der er ikke mange undskyldninger for ikke at komme afsted!

Fre 17 aug: Feng Li, you.you.you, Belle Ville m.fl. til Egmont Kollegiets 'Egmont Festival' (Kbh). 
Tag med til en gratis weekend med en stor pose blandede upcoming bands og støt op om de aktive og kreative studerenes frivillige iværksættervilje. 

Fre 18 aug: Djämes Braun (humoristisk dansehall) + Kites & Komets (elektropop) Ofelia Beach (Kbh) fra kl 17 for ingen penge overhovedet. 
Karrierekanonen fortsætter med at showcase gamle og nye vindere af konkurrencen og sent fredag eftermiddag dufter det af Ba-cone og sprød sommerlig elektropop. 

Lør 18 aug: Green Lives (melodisk solskinspoprock), Markens Mafia (fynsk landmandsrap) m.fl til Egmont Festival

Lør 18 aug: Belaj Kru (elektronisk balkan fest) på Husets Café (Kbh) kl 01 for...you guessed it! O kr.
Belaj Kru er en del af Husets Vildskud Festival der er igang i disse dage.

Lør 18 aug: Oppenheimers Eftermiddag på Voxhall fra kl 16 for sølle 20 kr.
Det tilbagevendende århusianske event byder på 6 spændende danske navne deriblandt ovennævnte Belle Ville og you.you.you og popprinsessen Freja Loeb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar