16. jan. 2013

Gå lige ud og hør her! (18+19 jan)

Tako Lako

 
Fællesnævneren for koncerterne denne weekend er endnu engang at gå ud og være nysgerrig. Der er udelukkende danske debutanter (dog bestemt ikke uerfarne) på programmet og de orienterer sig i vidt forskellige retninger. Jeg har opfordret før og her er den igen: Ud med jer, ud og opsøg det kreative vækstlag som vi er velsignet med her i landet! :)

Fre 18: Tako Lako + The Awesome WellesRust kl 21 for 100 kr.
Det kan godt blive lidt en vanvittig aften på Rust med både gal balkan og desperat og skarp postpunk. Så kom afsted hvis du trænger til at få rusket ugens strabadser ud af kroppen.
Tako Lako spiller også på HQ i Aarhus d 19 for 50 kr.

Fre 18: Annasaid + Snaredrum + Spökraket Radar (Aarhus) fra kl 21 for 0 kr.
Som en del af det dejlige gratis musikkoncept Musik Aarhus Festival, der desværre allerede er ved at nå sin ende, leverer disse tre bands deres bud på relevant indierock. Støt op om en god tilbagevendende begivenhed i Aarhus!

Lør 19: As the Sun Hits + Dead Young Oaks + Alex Canasta Rust fra kl 21 for 40 kr.
I aften byder Rust på noget for alle dem der bare gerne vil have noget god luftig og poppet indie; Henholdsvis sart støjpop. Sprød og ung naivistisk pop. Atmosfærisk og melankolsk pop. Det er i det hele taget godt at have pakket det sårede hjerte med i læderbæltetasken, for det kommer sikkert til at gøre ondt på den gode måde.Ingen kommentarer:

Send en kommentar