30. jan. 2013

Gå lige ud og hør her! Denne gang med konkurrence!!

My Evil Twin

Det sker heldigvis ikke ret ofte, men i denne omgang kan jeg kun hitte på én koncert som jeg selv er nok interesseret i til at anbefale videre. Der er måske lidt kollektiv afslapning på programmet i stedet og pudsigt nok er det i hvert fald mit program for weekenden. Sidder nogle inde med gode koncerttips, så byd da for djævlen endelig ind med dem.
Til gengæld rummer dette indlæg noget helt særligt; nemlig MusikLarms første konkurrence! Tjek engang og vind måske. Først fredagens eneste anbefaling:

Fre 1: No Hay Banda + My Evil Twin i Ideal Bar kl 21 for 70 kr. (inkl. 1 øl)
Der er ved første lytning både en snert The Knife og en slat Erasure (!) i danske No Hay Banda og sammen med sprøde My Evil Twin bliver det en god aften med dansk alternativ elektropop for ganske få penge.


Ducktails

Men jeg vil derudover gerne give den anbefaling videre, at i alle bruger tiden til at lytte op på Frost programmet, for om en uge går det løs. Åbningskoncerten er med Elektro Guzzi på Zoologisk museum og jeg er selvfølgelig på pletten! 
Jeg har også været så uforskammet heldig at få lov til at udlodde to billetter til koncerten med Ducktails på Stengade d. 22 feb. Skriv en kommentar til mig i kommentarfeltet og så trækker jeg lod man. d.18 februar. Vinderen bliver offentliggjort her på siden så husk at holde øje!
Ducktails har lige udgivet sit tredje album, The Flower Lane, til flotte anmeldelser og her er til en start en lille forsmag på det uskyldsrene og solbeskinnede poprock (på dette nummer med en kærlig reference til gode gamle Supertramp).


11 kommentarer:

 1. Hey, den koncert gad jeg godt høre:)

  SvarSlet
 2. Hey Geske. Lad mig komme med /Mikkel

  SvarSlet
 3. Lækre chillede sommer toner. Jeg gad også godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Cookie du vandt billtterne. Er du stadig interesseret? Hvis jeg ikke hører fra dig i morgen, må jeg lade lodtrækningen gå videre.

   Slet
 4. Det lyder mega fedt! Bar det blir mig!

  SvarSlet
 5. Også mig! Så vil jeg se frem til at høre Timothy Shy og måske Beach Point Pleasant..

  SvarSlet
  Svar
  1. Chancen er gået videre til dig, blog.dog! Men du har kun i aften til at sende mig to navne på min mail:) KOM KOM KOM

   Slet
 6. Den er jeg frisk på, har lige spurgt en ven om han ville med da jeg så dette!

  SvarSlet
 7. Fedt, fedt album! Jeg gad også godt være den heldige, der fik fat i de to billetter :-)

  SvarSlet
 8. Hello! Er jeg for sent ude? Har i trukket lod? Ellers kan det her jo bare være lidt reklame for min hjemmeside (Tryk på mig)

  SvarSlet
 9. Hvis cookie ikke vil have billetterne, vil jeg gerne vinde dem. :) //R

  SvarSlet