22. jan. 2013

Gå lige ud og hør her! (25+26 jan)

http://fatherfigurerecords.com/wp-content/uploads/2012/08/forsideWEB.jpg
TM Hunter

Halløj københavnere, der er bud efter jer og jeres entusiasme og musikglæde! For rundt om i byen byder talenterne sig til og stiller sig håbefulde og sårbare på scenen for jer. Og der er både noget for de allerfattigste, for de følsomme og for de festglade. God fornøjelse! 

Fre 25: TM Hunter på Rust kl 22 for 40 kr.
Der er dømt endnu en tredobbelt koncertaften på Rust og udover fine stemningsfulde TM Hunter spiller også Lisa Alma kl 21 og We Are The Way For The Cosmos To Know Itself kl 23 (overhovedet ikke et besværligt bandnavn).

Fre 25: Vegas UdvalgteVega kl 20.30 for 100 kr.
Vega præsenterer nogle af de unge håb for dansk musik i fremtiden og på programmet er MØ, Billow, Broke, Ivory&Gold, Yo Felles og you.you.you. Aftenen foregår i et flow mellem Lille Vega og Vega Lounge og byder på den måde på nye sider af dansk musik såvel som det gamle stemningsfulde hus. 

Fre 25: Fenster i Amager Bio kl 22 for 75 kr.
Fenster er udforskende melodisk elektroakustisk indiefolkpop afbrudt af og mikset sammen med skøre reallyde og slagtøj. De virker på mig til at gå efter nogle fede spændingsfelter og det kan gøre det til en rigtig interessant oplevelse at overvære.  

Lør 26: TudsegammeltKB18 kl 21 for 50 kr.
Tudsegammelt er jo bare en fest, mand! 

Lør 26: Where Did Nora GoIdeal Bar kl 20 for 0 kr.
Der er en vis portion dramatik at spore i debutanten og sangerinde/cellist Astrid Noras musik og det er vældig lokkende på en sanseindtryksjunkie som mig. Denne aften er der releaseparty og Nora bakkes op af to andre bands.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar