6. feb. 2013

Gå lige ud og hør her! (8+9 feb)

Elektro Guzzi

Så er nedtællingen ved at være ovre og her midt i sjappede og sjaskede grå vinterdage, kan vi blive genoplivede med spændende musik der både tager sig af de ømskindede og sårbare og de skøre legesyge. Der er stadig rig mulighed for at vinde to billetter til solskinsbandet Ducktails lige her - afsted afsted og giv mig dit navn! Og så er der vist al mulig grund til at afblæse vinterdepressionen en gang for alle.

Fre 8: Elektro Guzzi (Frost Festival) på Zoologisk Museum kl 21 for 120 kr.
Frost Festival starter op i aften og det er med et helt unikt arrangement der både piller ved konventionerne for hvordan techno spilles og hvor en koncert kan sættes op. En aften med overraskelser!  

Fre 8: Ane Trolle i Koncerthusets studie 2 kl 21 for 200 kr. 
Ane Trolle har udgivet sit første soloalbum efter at have bidraget til hits i mange andre sammenhænge og hun får lov at præsentere det i koncerthusets fine sal og med solidt orkester backup.

Lør 9: Foxygen (Frost Festival) på Bremen kl 23 for 0 kr.
Den næste måneds lørdagsfester starter ud på Bremen med sød 60'er inspireret indierock der er rost til skyerne og måske også får spredt lidt tiltrængt kærlighed til folket.

Lør 9: This Town Needs Guns på Beta kl 21 for 85 kr.
Hvis man er til skæv math-agtig alternativ rock der dog ikke tager sig selv mere alvorligt end at det har bevaret en legesyg lethed, så foregår det med briterne på Amager.

Lør 9: Indians releaseMusikcafeen kl 21 for 60 kr.
Den fine atmosfæriske lyd som Indians er ved at skabe sig et solidt navn på flankeres med gæsteoptræden til releaseaftenen af de andre vældig fine navne The New Spring, Schultz and Forever og Young Dinosaurs. Meget salig skønhed for få penge!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar