24. jun. 2013

R O S K I L D E - Musik, Mad og Mode - øko hipsteren!

 I anledning af årets Roskilde Festival er MusikLarm gået sammen med madbloggen Gane&Gaffel og modebloggen Sorthed om at præsentere særligt udvalgte festivalaktuelle temaer. I den følgende tid vil man på de tre blogs kunne læse om musik, mad og mode i et vidtfavnende og forhåbentlig vældig inspirerende sammensurium der gør dig klar til at angribe Roskilde Festival fra forskellige vinkler.


THE LUMINEERS

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcGQfJ6CVZgxZUWP54WTnveNnB1Rzs79oZAj-dSSEZdBx3KQu1NKSeu-1u91YueeRwGXQB0fIPbPOUAIy1SB4VGWQPwgQc6ByjdQplZnLo9mbROdDM5vJw65S0HJUR-GoQQLNh3q2ZasZa/s320/the+lumineers2.jpg

En helt uundværlig del af Roskilde Festival er den musik der laver soundtracket til at du kan løbe lalleglad rundt med dagegammelt skidt i fjæset, uglet hår og mudder op af af de bare ben og stadig føle dig som verdens mest charmerende fredselskende frækkert. I den kategori finder jeg debutanterne The Lumineers. De er et akustisk folk rock band fra New Jersey/Denver der rykker vældigt fremad lige for tiden og deres musik emmer af lige dele eftertænksom følsomhed og sprudlende livsglæde formidlet med en troubadourisk kærlighed til amerikansk folkemusik og med referencer tilbage til forgængere som Bob Dylan og Grant Lee Buffalo tilsat tramp, klap og råbekor.

Se her hvilket hipster outfit Sorthed anbefaler dig til anledningen og hvilke kulinariske fornøjelser Gane&Gaffel vil udvælge på festivalen til at toppe oplevelsen af med!

Sammen med The Lumineers bliver det helt acceptabelt, ja vel nærmest forventet, at du i en kombineret sol- og papvinsbrandert og festival glædesrus svinger armen om din vilkårlige sidemand og danser rundt i et næstekærligt kammeratligt kram til lyden af det her:
The Lumineers spiller torsdag aften kl 19 på Odeon


Ingen kommentarer:

Send en kommentar