2. jun. 2013

Gå lige ud og hør her (uge 23)

Allah-Las (d 5 på Loppen)


Puh det her har været den længste weekend i meget lang tid. Men den har også været virkelig god! Pga torsdagens arrangement med TM Hunter og Oracle O. holdt jeg et par dage fri fra jobbet og den forlængede weekend startede ud med Kurt Vile koncert i Amager Bio. Jeg har kun et overfladisk kendskab til Kurt Vile men havde en forventning om at hans fine stemningsfulde americana folk melodier ville kunne betage mig på trods af det. Og det kunne de på sin vis også, men Kurt selv virkede lidt tung og uengageret. Det blev da også kun til et enkelt ekstranummer. Nok ikke den mest mindeværdige koncert men jeg vil fortsætte med at lære hans musik at kende.

Og torsdag var det en spændende fornøjelse at se TM Hunter og Oracle O. gå på scenen i Ideal Bar. Begge bands var forrygende på hver deres måde! TM Hunter formår med deres poetiske og fortællende univers der både er sart og kraftfuldt at holde publikums opmærksomhed og skaber en knitrende intens stemning. Oracle O. indtager kompromisløst scenen som en tomandshær og leverer et slagkraftigt og fascinerende show der blander det rå, vilde og uskønne med et næsten hypnotisk og teatralsk udtryk - og så selvfølgelig nogle kick ass seje numre der tager en tilbage til de udsyrede 60'er dage. Undervejs holdt DJ Gul rigtig godt sammen på den umage konstellation og skabte en fest alle ville kunne danse til, hvis de da ikke lige var gået kolde under den varme sol der havde braget hele dagen. Og desværre var Distortion og solskin en hård modstander i sidste ende. Men de to bands fik dog et publikum at spille for og det var meningen med den aften. Jeg er sikker på, at det kommer til at gå dem godt i fremtiden!

Og nu når det er sagt, så kan jeg se frem mod en ny uge og nye koncerter. Vi tager det lige lidt stille og roligt, så her er en god lille håndfuld anbefalinger til dem der trænger til at opleve noget god live musik.
  
Ons 5: Allah-Las + The Setting SonLoppen kl 21 for 120 kr.
60'er nostalgisk garagerock

Lør 8: TudsegammeltBeta kl 21 for 100 kr.
Rigtig old school hip hop med swing

Lør 8: Goldie Chorus + Dead Young OaksRust kl 21 for 40 kr.
Halvsyret Bowie dreampop og folkede harmonier

Søn 9: Marnie Stern + Two Trick PonyLoppen kl 21 for 90 kr.
Girls night out! Vilde piger der spiller spade for fuld tryk

Søn 9: Boho Dancer + WhoMadeWhoNemoland kl 18 + 20 for 0 kr.
Sommerdiskodans og dejlighed

Ingen kommentarer:

Send en kommentar