28. jun. 2013

R O S K I L D E - Musik, Mad og Mode - Rock n Roll'eren

Dette er tredje og sidste tema indlæg som udgives i samarbejde med modebloggen sorthed og madbloggen Gane&Gaffel. Du kan selvfølgelig følge med på alle tre blogs under festivalen og fortsat få input om musik, mad og mode. Vi ses derude!
 

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB

For en gammel rockfestival som Roskilde er det kun på sin helt naturlige plads at booke et gedigent klassisk rocknavn. Og Black Rebel Motorcycle Club har efter 7 albums bidt sig grundigt fast i kategorien med et snerrende sortrandet eftertryk. De repræsenterer den simplistiske 'what you see is what you get' rock n roll og udtrykket kan være stopfyldt med skærende guitarrifs eller tunge bluesrockede melodier, men det bliver altid serveret med et præcist beat, en ophøjet coolness og et hjerte der ligger ladt tilbage blødende og fladtrådt i en sky af støv og cigaretaske. Jeg glæder mig til at opleve et band der var med til at tegne min tidlige kærlighed til rock og som efter sigende leverer sveddryppende live shows! 

Se her hvilket passende rock outfit Sorthed har udvalgt til anledningen og hvilket måltid Gane&Gaffel har fundet frem til at toppe oplevelsen af med. 
Black Rebel Motorcycle Club spiller søndag kl 16.45 på Orange

Ingen kommentarer:

Send en kommentar