26. sep. 2012

Gå lige ud og hør her! (28+29 sep)


Far Away From Fiji
I denne her uge stikker de, fra mit udgangspunkt, interessante muligheder i nogle ret forskellige retninger - hurra for musikalsk mangfoldighed og nysgerrighed!

Fre 28: Reptile Youth på Pumpehuset kl 21 for 130 kr.
Det unge band er allerede legendariske for deres live optrædener, hvor det er crowdwalking i bar overkrop og højenergisk dancerock til alles fornøjelse. Det er ikke tekster man dvæler ved, men fuck det er sjovt at være publikum til!

Fre 28: FlødeklinikkenRadar (Aarhus) kl 21 for 120 kr.
Den århusianske hiphop gruppe giver mega svedige og funky koncerter og de fik i sin tid overbevist mig om, at der sgu godt kan være noget om det der selvtilfredse hiphop gejl.
 
Fre 28: Far away from Fiji på Drone kl 21
Rockbaren på Nørrebrogade lægger hus til et usædvanligt eftertænksomt, introvert og smukt releaseparty. Hvis du vil sidde og nyde før du skal yde (drikke øl i røgfyldt menneskemængde), er det da her. Bandets EP kan downloades her
 
Lør 29: Cody på Vega kl 21 for 140 kr.
Det lidt melankolske folk pop ensemble er efterhånden vældig rutinerede og det skal nok blive kræs for øregangene i Lille Vega i aften.

Lør 29: Thee AttacksLoppen kl 21 for 100 kr.
Ung pigtrådsrock af den helt klassiske skole. Går godt med bajere tænker jeg.
 
Lør 29: EivørKoncerthuset kl 20 for 250 kr.
Nordatlantiske naturkræfter vælter ind sammen Eivør der både visker og kan nå helt Kate Bush agtige højder. Jeg så hende på Roskilde et år i konstellationen Orka, som var mega fedt! Og hun bringer vist også både folkemusikken, det sarte og det vilde med ind i koncertsalen.


1 kommentar:

  1. Jeg hørte Attacks på Den Grimme i august, det var virkelig fedt, hvis du ikke har hørt dem live skal du unde dig selv det. Det var en fest!

    SvarSlet