24. okt. 2012

Gå lige ud og hør her! (26+27 okt)

Shiny Darkly

Fre 26: Goldie i Pumpehuset kl 21 for 130 kr.
Her er jeg godt nok lidt ude af mit element, men vis jeg skulle vælge en drum n' bass koncert er denne her legende da et godt sted at starte.

Fre 26: NavneløsKB18 kl 21 for 40 kr.
For de der kan lide det stille og det støjende, det følsomme og det ekspressive. Navneløse er i øvrigt nominerede til lørdagens Underground Music Award.

Lør 27: Shiny DarklyStengade kl 21 for 70 kr.
Shiny Darkly har den der dystre Joy Division lyd der har nerve og temperament og en mærkeligt indlurende virkning (hvis det er et ord....dragende kunne også være ordet!)

Lør 27: Underground Music Awards 2012Bremen kl 21 for 100 kr.
I en uhøjtidelig stemning deles der priser ud til en håndfuld undergrundsbands i alle genrer og der er en lang række koncerter med bl. a. Peaceful James, Paper Tigers og Héro.

Og så kommer der til sidst en anbefaling der starter denne fredag men strækker sig helt til d 3 nov. Det er musik- og lydkunstfestivalen Wundergrund, som præsenterer spændende kunstnere indenfor klassisk, elektronisk og rytmisk musik rundt om i København. Fx optræder Bjørn Svin og Fuzzy sammen på fredag på Glyptoteket og lørdag er det den elektroniske gudmor Else Marie Pade og græshoppen Jacob Kirkegaard der udfordrer hinanden og deres publikum på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Koncerterne ugen igennem er parret sammen i sæt og koster mellem 50 og 100 kr og kender man ikke navnene fra P3 skal man bare finde sin indre P1 snob frem og finde ud af hvad det vil sige at være lidt finkulturel. Udfordring? Accepteret? God fornøjelse!
Find al den relevante info her på Wundergrunds hjemmeside.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar