6. apr. 2014

Gå lige ud og hør her! (uge 15)

Dark Horses på Beta 11.04


En dejlig musikalsk weekend er overstået. Efter festlighederne med Cults i fredags nåede jeg lige at høre det meste af Dad Rocks! koncert på Studenterhuset lørdag. Dad Rocks! har lige udgivet sit 2 album Year of the Flesh som jeg kan anbefale, at man går ind og lytter til lige her.  
April fortsætter med lækre koncertoplevelser i vente og nu ser jeg frem til at det bliver fredag igen og jeg skal ind og opleve King Krule på et udsolgt Pumpehus. Men det er ikke den eneste koncertmulighed på fredag, se bare her:
 

Tor 10 apr: Teen DazeIdeal Bar kl 21 for 100 kr.
Hvis der midt på ugen er brug for at skrue helt ned for tempoet og zone mentalt ud for en stund, så giver Teen Daze det low fi elektroniske supplement til projektet.

Fre 11 apr: Ane TrolleLoppen kl 21 for 140 kr.
Ane Trolle har på sine egne udgivelser en lækker, sprød og lidt melankolsk soulet feeling som forkæler øregangene.   

Fre 11 apr: Dark HorsesBeta kl 22 for 100 kr.
Hypnotisk, drævende og let psykedelisk dark-pop med tendens til støj og feminin mystik.  

Fre 11 apr: Shiny Darkly + Metal GhostJazzhouse kl 19.30 for 85 kr.
I forbindelse med CPH PIX bliver der vist nye spændende musikvideoer og spillet to gange intense post punkede koncerter.  

Lør 12 apr: Workers In SongsLoppen kl 21 for 70 kr.
Jeg oplevede Workers In Songs på Uhørt Festival sidste sommer og for satan de kan sætte en festlig stemning igang med deres maniske og hæmningsløse countrymusik.

Lør 12 apr: Roskilde Rising i Lille Vega kl 21 for 100 kr.
Der er noget for enhver smag når Roskilde varmer op til sommerens festival med nogle af de nye talenter. Kom og Communions, Mont Oliver, Blaue Blume og The Awesome Welles.

Lør 12 apr: Ulige Numre + The Minds of 99 i Store Vega kl 20 for 180 kr.
Ulige Numre behøver næppe introduktion længere, men deres opvarmning er de vældig interessante powerpop drenge i The Minds of 99 der med hårdtslående kolde beats og skarpe danske tekster skal få min primære anbefaling i dag. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar